Raamdecoratie

Plooigordijnen

De meest voorkomende gordijn in Nederland. De stof wordt regelmatig geplooid, dit zorgt voor een mooi vallend gordijn. Er is keuze uit verschillende soorten plooien. Er is een keuze uit diverse plooien zoals b.v. een enkele plooi, dubbele plooi en trippelplooi.

Styling Cleo Scheulderman

Ringgordijnen

Deze zijn uitermate geschikt voor dikke en minder soepel vallende stoffen. De gordijnen passen goed in zowel een modern, als een klassiek interieur. Overdag kunnen de gordijnen als een zeer klein ‘pakketje’ worden opengeschoven, zodat er zoveel mogelijk daglicht naar binnen schijnt.

styling Cleo Scheulderman

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de perfecte manier om uw ramen mee te decoreren, of uw kamer te verduisteren. U kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen.

TrevorYork_vj2015_02thumb

Rolgordijnen

De rolgordijnen collectie is afgestemd op de laatste trends op woongebied. De verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. Naast uni stoffen zijn er ook screen kwaliteiten, badkamerkwaliteit, verduisterende- en vlamvertragende stoffen, stoffen met gemetalliseerde- en parelmoer achterzijde. Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast.

FB_IMG_1463613643970

Duo rolgordijnen

De collectie is afgestemd op de laatste trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transparante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is.

Duo06

Jaloezie

De collectie jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en uitvoeringen. De jaloezieën zijn te verkrijgen in zowel in hout als in aluminium. De lamel breedtes zijn in diverse breedtes verkrijgbaar t.w. 16, 25, 35 en 50mm. De jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf.

toppoint

Plisses

De plisse gordijnen bestaan uit mooie geplooide stoffen en de honingraat uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraad structuur vormen. Bij deze structuur zijn geen koorden zichtbaar. De honingraad heeft isolerende eigenschappen, waardoor tijdens de zomer de warmte geweerd wordt en tijdens de winter een behaaglijke warmte behouden blijft. De collectie bestaat uit transparante, semi-transparante, semi-verduisterende en verduisterende kwaliteiten. Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor de plisse gordijnen. Zo kunt u kiezen voor koordbediening, kettingbediening en bediening met greep.

pli32

Easyclick

EasyClick is het meest makkelijke te monteren systeem. Het systeem bestaat uit een aluminium frame gecombineerd met een raamdecoratie-product dat rechtstreeks met een magneetband tegen het raam geplaatst wordt.

Easy click

Insectenwering

Mensen houden van veel licht en frisse lucht in huis. Waar we echter niet op staan te wachten zijn vliegen, muggen en andere insecten in huis. Insectenwering is hiervoor de beste oplossing. Onze insectenwering wordt op maat gemaakt.

Naast het standaard gaas in de insectenwering is er ook een gaas die zeer transparant met een bijna ongehinderde luchtdoorlaat. Ook is er een pollenwerend gaas, speciaal voor mensen met een pollenallergie.

Voor elke raam of deur is er een mogelijkheid. Een inzethor, rolhor, plisséhor of een hordeur. Ook getoogde horren of horren met een kat- of hondenluik behoord tot de mogelijkheden.

hor