Raamdecoratie

GORDIJNEN OP MAAT

Heeft u gordijnen op maat nodig voor uw openslaande deuren? Of bent u op zoek naar gordijnen voor de slaapkamer?

Bij Bema Wonen maken we gordijnen op maat. Met gordijnen op maat creëert u warmte, gezelligheid en sfeer in iedere ruimte.

Kies uit hoogwaardige gordijnenstoffen in prachtige kleuren, dessins en transparantie. Onze collectie bestaat onder meer uit overgordijnen, inbetweens en vitrage.

 

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn de perfecte manier om uw ramen mee te decoreren, of uw kamer te verduisteren. U kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of voor een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen.

Een vouwgordijn stapelt zich gelijkmatig op bij het openen van de raamdecoratie. Wanneer het vouwgordijn volledig open is, heeft u bovenaan uw raam nog een pakket stof. Dit geeft een warme uitstaling en is een absolute toevoeging aan uw interieur.

 

JALOEZIEEN

De meest voorkomende raamdecoratie op dit moment zijn de horizontale jaloezieën. Deze bieden uitstekende privacy, hebben een mooie strakke uitstraling, en lichtinval is gemakkelijk te controleren.

Onze collectie jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed assortiment aan kleuren, maten en bedieningsmogelijkheden. Onze jaloezieën zijn te verkrijgen in zowel hout als in aluminium. De houten jaloezieën zijn een breedtes van 50mm, en de aluminium jaloezieën zijn in de verschillende breedtes van 16, 25, 35, en 50 mm te verkrijgen.

 

PLISSE EN DUETTE

Plissé/duette is een raamdecoratie die u veel terugziet in interieurs. Plisségordijnen bestaan uit een geplooide stof. Deze stof kunt u omhoog en omlaag bewegen, ook wel de top/down, bottom/up genoemd. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy in uw woning.

De honingraad heeft isolerende eigenschappen, waardoor tijdens de zomer de warmte geweerd wordt en tijdens de winter een behaaglijke warmte behouden blijft. De collectie bestaat uit transparante, semi-transparante, semi-verduisterende en verduisterende kwaliteiten. Er zijn verschillende bedieningen mogelijk voor de plissé/duette gordijnen. Zo kunt u kiezen voor koordbediening, kettingbediening en handbediening.

 

VERSUS

Versus gordijnen zijn inbetween wave gordijnen waarin verborgen lichtdichte lamellen verwerkt zijn. De zwevende, verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid.

De lamellen zijn voorzien van speciaal afgeronde hoeken zodat uw inbetween gordijnen niet kunnen beschadigen. Het speciale band met drukkers klikt moeiteloos om de lamellen heen.

Ook wanneer u uw gordijn volledig open draait, garanderen uw Versus gordijnen uw privacy. De lichtinval is met 1 handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëert u uw ultieme privacy; gordijn & zonwering in 1.

 

Rolgordijn

De rolgordijnen collectie is afgestemd op de laatste trends op woongebied. De verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. Naast uni stoffen zijn er ook screen kwaliteiten, badkamerkwaliteit, verduisterende- en vlam vertragende stoffen, stoffen met gemetalliseerde- en parelmoer achterzijde. Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast.

 

Duo-rolgordijn

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan zijn duo-rolgordijnen dé perfecte raamdecoratie. Duo-rolgordijnen bestaan
uit twee stoflagen, een transparante en een niet-transparante stof. Daardoor wordt het nog gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in uw woning. Want of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter, door deze verschillende stofsoorten kunt u de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaalt u dus zelf precies de hoeveelheid warmte of licht in uw interieur. Ons assortiment van duo-rolgordijnen omvat veel verschillende kleuren en stoffen.

 

Easyclick

Easyclick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met Easyclick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. In het Easyclick frame kan een, Duette, Plissé of aluminium jaloezie geplaatst worden.

Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. Easyclick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is Easyclick een perfect raam product dat naadloos aansluit.