Insectenweering

INSECTENWEERING

Mensen houden van veel licht en frisse lucht in huis. Waar we echter niet op staan te wachten zijn vliegen, muggen en andere insecten in huis. Insectenwering is hiervoor de beste oplossing. Onze insectenwering wordt op maat gemaakt.

Naast het standaard gaas in de insectenwering is er ook een gaas die zeer transparant met een bijna ongehinderde luchtdoorlaat. Ook is er een pollenwerend gaas, speciaal voor mensen met een pollenallergie.

Onze insectenweering is verkrijgbaar in een inzet, rolhor, pendeldeuren en plissé hordeuren.

Plisse hordeur

De op maat gemaakte Novus plisséhordeur is de lichtst bedienbare hordeur die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

De kunststof onderdelen passen bij de kleur van de aluminium profielen en door het gebruik van deze materialen is de Novus weerbestendig. Bij het openen van de plisséhordeur wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette waardoor weer en wind geen vat krijgen.