Vloerdecoratie

PVC

De pvc vloer is met een flinke opmars bezig. Het absolute voordeel van deze vloeren zijn: ze klakken niet als je er op loopt, ze zijn waterbestendig, makkelijk te onderhouden en kunnen elke gewenste vloer opvlak imiteren.

PVC stroken zijn niet voor niets een gewilde keuze. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is in het onderhoud.

PVC vloeren combineren de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de meer praktische en comfort verhogende eigenschappen van kunststof vloeren.

pvc

Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend! Tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Tapijt is bij Bema Wonen in iedere gewenste kleur of structuur te verkrijgen. Kom gerust kijken en laat u te laten adviseren over de mogelijkheden voor uw woning.

Trap

tapijt%20sfeer%20Suite

Laminaat

Laminaat is tegenwoordig één van de populairste vloersoorten. Maar wist je dat deze vloerbedekking pas in 1977 geïntroduceerd werd? Laminaat bestaat uit losse planken die aan elkaar bevestigd worden door middel van lijm of een kliksysteem. Kwalitatief hoogwaardig laminaat bestaat uit vier lagen:

De toplaag versterkt en beschermt het laminaat tegen verkleuring en slijtage. Vaak is in deze laag een houtstructuur gewalst die zorgt voor een realistisch houteffect.

Onder de toplaag zit een dessinlaag waarop bijvoorbeeld een houtnerfprint is afgedrukt. De decorlaag geeft uw laminaat een eigen stijl.

De derde laag, de drager, bestaat uit houtvezels die onder hoge druk op elkaar zijn geperst. Dit garandeert de sterkte en stabiliteit van het laminaat.

De kunststof onderlaag bestaat uit melamine. Dit beschermt het laminaat van onderaf, tegen vocht bijvoorbeeld.

Laminaat

Karpetten

In de winkel kunt u ook terecht voor diverse vloerkleden.

karpet

Vinyl

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn dempend, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinylvloer zo schoon. Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis.

houten-vinylvloer