Vloeren

LAMINAAT

Laminaat vloeren zijn al meer dan 20 jaar voor veel mensen een begrip. Maar wist je dat deze vloerbedekking pas in 1977 geïntroduceerd werd? Laminaat bestaat uit losse planken die aan elkaar bevestigd worden door middel van een kliksysteem. Kwalitatief hoogwaardig laminaat bestaat uit vier lagen:

De toplaag versterkt en beschermt het laminaat tegen verkleuring en slijtage. Vaak is in deze laag een houtstructuur gewalst die zorgt voor een realistisch houteffect. Onder deze toplaag zit een dessin laag waarop bijvoorbeeld een houtnerfprint is afgedrukt. De decorlaag geeft uw laminaat een eigen stijl. De derde laag, de drager, bestaat uit houtvezels die onder hoge druk op elkaar zijn geperst. Dit garandeert de sterkte en stabiliteit van het laminaat.

De kunststof onderlaag bestaat uit melamine. Dit beschermt het laminaat van onderaf, tegen vocht bijvoorbeeld.

 

VINYL

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn dempend, isoleren goed en bovenal is een vinylvloer gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinylvloer zo schoon.

Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis.

 

TAPIJT

Zacht, warm en uitnodigend! Tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Tapijt heeft de fijne eigenschap dat het zacht is. Dit voelt niet alleen comfortabel aan, het is ook nog eens stil, veilig en mooi. Tapijt is verkrijgbaar is ontelbare kleuren en dessins.

 

PVC

De pvc vloer is met een flinke opmars bezig. Het absolute voordeel van deze vloeren zijn: de geluiddempende werking, ze zijn waterbestendig, makkelijk te onderhouden en krasbestendig.

Pvc is niet voor niets een gewilde keuze. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is in het onderhoud.

Een pvc vloer kan als losse vloer worden gelegd en gelijmd. Tevens is dit type vloer uitstekend geschikt voor vloerverwarming.

Een pvc vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Wij kunnen de vloeren leveren in stroken, in tegels en zelfs in visgraat.