Over Bema

BEMA Wonen is het juiste adres voor onder andere pvc, tapijt, laminaat en karpetten in alle soorten, maten, kleuren en ook niet onbelangrijk voor elke portemonnee. Qua raamdecoratie moet je bijvoorbeeld denken aan (rol/vouw)gordijnen, plissés duette en jaloezieën.

BEMA Wonen is en blijft dé zaak waar je moet zijn voor de binnenstoffering van je huis met een goede prijs kwaliteit verhouding. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Over ons

Wij, Henri en Nancy zijn de nieuwe eigenaren van Bema Wonen. ‘Deze mogelijkheid kwam toevallig op ons pad en het voelde voor ons allebei direct goed. Ik kom uit een ondernemersfamilie en een eigen zaak is altijd onze droom geweest’ aldus Nancy. Zij houdt zich graag bezig met stoffen, inrichting en interieurtrends. Henri is altijd werkzaam geweest in de bouw, hij heeft zelf twee maal zijn eigen huis gebouwd en is een echte vakman met 2 rechter handen. De afwisseling zoals het contact met de mensen, het vertalen van hun wensen naar de juiste inrichting en de uitvoering naar het eindresultaat, alle facetten van dit werk bevallen ons erg goed.